شناخت ماهی آب شیرین

ماهی رازبورا

ماهی رازبورا
4.4/5 - (17 امتیاز)

ماهی رازبورا با جثه کوچک و زندگی اجتماعی که دارد به عنوان یک گونه محبوب شناخته شده است. رازبوراها در دسته های متوسط تا بزرگ در نهرها زندگی می کنند.

حداکثر طول :

5 cm

سازگاری :

صلح جو

دمای مناسب :

24 الی 27 درجه سانتیگراد

پی اچ :

5 الی7

نام ماهی :

رازبورا

نام علمی :

Trigonostigma heteromorpha

نام خانوادگی :

سیپرینیده (Cyprinidae)

زیستگاه :

مالزی , سوماترا

ویژگی ها :

ماهیان رازبورا که بسیار زیبا هستند، بیشتر شنا در میانه را ترجیح میدهند و در مناطقی که پوشش گیاهی وجود دارد برای شنا یا تولید مثل از آن استقبال میکنند.
رازبوراها تخم گذارند و بیشتر بر روی برگ های پهن تخم ریزی میکنند یا به طور کلی در مناطقی که پوشش گیاهی زیادی حاکم باشد تولید مثل میکنند.
گونه شناخته شده و رایج این گروه از ماهیان رازبورای دلقک میباشد که یک مثلث مشکی رنگ تقریبا نیمی از بدن را پوشانده است. این ماهی از طرفداران بیشماری در جهان و حتی در کشور ما برخوردار است و به وفور در اکثر اکواریومی ها یافت میشود.

شرایط نگهداری :

رازبورا گونه ای حساس نمی باشد اما مانند اکثر ماهیان آب شیرین حداقل ها را نیاز دارد، شرایط ایده آل فیزیکوشیمیایی آب برای آنها آبی تمیز و کریستاله با پی اچی در محدوده ۶ الی ۷ و سختی ۴ الی ۸ درجه dh میباشد.
اکسیژن رسانی مناسب، کنترل سطح آمونیاک و نیتریت و حتی نیترات تضمین کننده سلامت و شادابی این ماهیان خواهد بود.
در صورتی که تمایل دارید آنها را در اکواریوم های جمعی نگهداری کنید حتما از گونه های کاملا صلح جو مانند برخی تتراها ( نئون،رامی نوز،رد آی )، برخی بارب ها مانند رد لاین ، رنگین کمان ، زبرا و سایر گونه های صلح جو استفاده کنید.

تغذیه :

رازبورا ها همه چیز خوار هستند و از هر نوع غذایی استقبال میکنند. انها را میتوان با انواع غذاهای خشک تجاری مانند پولکی تغذیه نمود. برای اماده سازی انها برای تکثیر میتوان از غذاهای زنده و پروتئینی نیز استفاده کرد.
آنها از ارتمیا به شدت استقبال میکنند، همچنین کرم منجمد یا انواع غذاهای پروتئینی خشک هم میتواند برای گزینه های خاص و مفید برای تغذیه آنها استفاده شود.

گالری تصاویر :

لینک کوتاه : https://petzip.ir/?p=8272

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − هفت =